✅ The verified answer to this question is available below. Our community-reviewed solutions help you understand the material better.
Za jakých podmínek je u plaveckých bazénů a jiných nádrží povoleno ochranné opatření zábranou a umístěním mimo dosah? ČSN 33 2000-7-702 ed. 3:2011, čl. 702.410.3.5