logo

Crowdly

Browser

Add to Chrome

Read the paragraph below and choose the correct answer. With more people now ...

✅ The verified answer to this question is available below. Our community-reviewed solutions help you understand the material better.

Read the paragraph below and choose the correct answer.

With more people now heading back to the office and an appreciable rise in traffic on the roads, those dealing with the logistical consequences of car crashes have seen a spike in activity in recent weeks.

One of the main causes of these accidents is drivers falling asleep at the wheel and those dealing with the practicalities after the incident say this is particularly noticeable among exhausted frontline workers coming off long shifts.

Philip Mackessy is the founder of Limerick-based automotive technology company Auxion, which provides vehicle recovery and salvage management services related to road accidents. He says accidents developed a pattern during the pandemic with the number of incidents rising sharply in the first few days following the easing of a lockdown before returning to more normal levels.

What is correct according to the text?

0%
0%
0%
0%
0%
More questions like this

Want instant access to all verified answers on exam.nuwm.edu.ua?

Get Unlimited Answers To Exam Questions - Install Crowdly Extension Now!

Browser

Add to Chrome