logo

Crowdly

Browser

Add to Chrome

Read the paragraph below and choose the correct answer. Sustainability has be...

✅ The verified answer to this question is available below. Our community-reviewed solutions help you understand the material better.

Read the paragraph below and choose the correct answer.

Sustainability has become an imperative – for companies, as well as for the planet. A decade ago, reducing environmental impact was merely a “nice to have” for organizations. Today, leaders face ever-increasing pressure from employees, customers, and investors to act decisively on environmental issues. It’s now a necessity – as well as a genuine and enormous business opportunity.

There’s a problem, though: too many incumbents are lagging, perhaps unaware of the boom in climate technologies – or, more likely, unconcerned about it. Around the world and across all sectors, emerging climate technology companies are changing the game when it comes to how organizations can and should approach sustainability. They’re increasingly well-funded, and, as one CEO told us, they’re “moving quickly and boldly. You can’t make small things in a small way – you have to think about making something massive”

What is correct according to the text?

0%
0%
0%
0%
0%
More questions like this

Want instant access to all verified answers on exam.nuwm.edu.ua?

Get Unlimited Answers To Exam Questions - Install Crowdly Extension Now!

Browser

Add to Chrome